business-team-meeting-boardroom_4460x4460

 

WE’RE HIRING

 

Digital Performance Consultant

 

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Digital Performance Consultant om het Callebaut Collective team te versterken.

 

Ben je een expert in digital marketing met specifieke focus op performance marketing? Vertrouwd met digital auditing tools en digital & social media advertising platformen? Een analytische en kritische persoon die strategische doelstellingen naar duidelijke KPI’s, krachtige campagnes en heldere performance analyses doorvertaalt? Lees dan snel verder!

 

Jouw takenpakket

 

Een standaard takenpakket bestaat bij ons niet. Elke dag brengt iets anders, maar de variatie aan soorten projecten en sectoren maakt het – volgens ons althans – net boeiend. Als consultant werk je hoofdzakelijk vanuit ons hoofdkantoor in Affligem en bestaat jouw verantwoordelijkheid onder meer uit onderstaande zaken:

 

 • Je evalueert de digitale marketing en sales inspanningen van de klant in digitale audits a.d.h.v. tools zoals Google Analytics of Semrush. Hierbij analyseer je eveneens de markt via desk research, (social) media monitoring of interne info. Jij wil immers alles weten: wie is de klant, in welke markt is hij actief, wat zijn de trends in nieuwigheden in zijn markt, hoe ver staat hij op digitaal vlak…
 • Jouw kritische researchwerk, waaruit je de meest relevante info hebt gedistilleerd en op basis waarvan je scherpe vaststellingen formuleert, brengen de ‘as is’ situatie van de klant volledig in kaart en omvatten zo de bouwstenen voor de toekomststrategie.
 • Vervolgens werk je mee aan de ‘to be’ strategie. Daarbij durf je strategisch mee te denken en breng je het digital perspectief aan de tafel. Tijdens workshops en vergaderingen met klanten neem je actief deel en wordt jouw input sterk gewaardeerd.
 • Jij bent de digital performance specialist binnen het team. Als digital native ben je geboeid door digitale strategieën en ben je gedreven om steeds van de digitale evoluties, opportuniteiten en valkuilen op de hoogte te zijn. Ook de doorvertaling van strategische doelstellingen naar duidelijke KPI’s, sterke campagnes en heldere perfomance analyses op basis waarvan strategische implicaties worden geformuleerd, vormen voor jou geen probleem. Jij kent alle finesses en begrijpt écht hoe digitale mechanismen werken.
 • Als deel van een projectteam werk je steeds nauw samen met de senior CC strategische experten én de C-level klant. Dit impliceert boeiende opdrachten, uitdagende trajecten en leerrijke ervaringen waarbij jouw prestaties en bijdrages je verdere doorgroeimogelijkheden binnen het CC team bepalen.

 

Wie ben jij?

 

Onze Digital Performance Consultant voldoet aan onderstaande kenmerken:

 

 • Je hebt een relevant diploma en minimaal drie jaar ervaring in performance marketing. Ervaring in een agency omgeving waarbij klantencontact een onderdeel van jouw job is een plus.
 • Je bent gebeten door digitale (performance) marketing. Je kan aan de slag met digital auditing tools zoals Semrush, Alexa, Google Analytics en hebt ervaring met digital en social media advertising via Google Ads, Google Tag Manager, Google Search Console, Facebook Business manager, AdRoll. Google of gelijkaardige certificeringen op zak is een plus.
 • Je bent geïnteresseerd om jouw performance marketing skills en kennis niet alleen op een uitvoerend, maar ook op een strategisch niveau in te zetten.
 • Je bent een doorwinterde communicator en een excellente projectmanager.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent niet noodzakelijk een copywriter, maar hebt wel enige copywriting skills.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Jouw vrienden omschrijven je als:

 

 • Een stressbestendige persoon die er niet voor terugdeinst om zijn/haar stem te laten horen. Onder druk presteren haalt bovendien het beste uit je naar boven;
 • Een georganiseerde persoon met analytische geest die steeds structuur probeert aan te brengen;
 • Een leergierig iemand die continu wil bijleren en ambitie heeft om te groeien;
 • Een proactieve, flexibele en hands-on persoonlijkheid mét commerciële ingesteldheid;
 • De perfecte combinatie tussen een zelfstandige werker en een teamplayer.

 

Interesse? Solliciteer nu!

 

Heb je vragen over de functie of ben jij de Digital Performance Consultant die we zoeken? Stuur ons een mailtje naar hello@callebautcollective.com. Graag maken we kennis met jou tijdens een gesprek.